פסטיבל חורף בכפר המחול הבינלאומי בגעתון
במסגרת פסטיבל חורף של זמן גליל מערבי, נרקם שיתוף פעולה ייחודי בין קיבוצית 2 של להקת המחול הקיבוצית, לבין הקולקטיב – קבוצת אמנים בקיבוץ געתון.
יום חמישי, 17 דצמבר 2026, בשעה 19:30, מוזמנים להצטרף אלינו לחוויה שתפתח ותחמם לכם את סוף השבוע.
מה מחכה לכם?
- 19:30 התכנסות בגלריה של הלהקה בכניסה לאולם זיכרי, נפתח במשקה חם וסופגניה
- 20:00 – בחזרה לאטלנטיס – מאת לטם רגב בביצוע רקדני קיבוצית 2
- 21:00 – מיד בסיום המופע יוזמן הקהל להצטרף לחוויה קסומה של תנועה ואור עם קולקטיב האמנים של געתון. הזמנה למסע סומטי ייחודי המשלב נוכחות ותנועה טבעית במרחב האישי והקולקטיבי שלנו. במהלך המסע יסתובבו בחלל מייצגי אור אומנותיים חיים, פרי יצירתם של חברי קולקטיב האומנים של קיבוץ געתון. *ניתן להשתתף באופן פעיל או פשוט להתבונן, להרגיש ולהיסחף בחוויה בקצב האישי שלכם* .
- 21:45 סיור בכפר המחול בו תשמעו את סיפורו המרתק של כפר המחול ושל להקת המחול הקיבוצית אחת הלהקות המובילות בארץ ובעולם, ותצפו בסרט מרגש על מייסדת הלהקה
- 22:30 סיום משוער
תמיכה בלהקה
אנו מזמינים אתכם להיות חלק ממשפחת להקת המחול הקיבוצית, שותפים שלנו לחלום ולהגשמה. עזרו לנו להמשיך וליצור מופעי מחול מעוררי השראה, לעודד ולטפח מצוינות במחול, להופיע ברחבי העולם, לקיים תכניות חינוכיות וקהילתיות מעשירות, ולהמשיך להוביל את עולם המחול לשיאים חדשים. תרומתכם – קטנה כגדולה - נותנת רוח גבית ומחוללת שינוי אמיתי!