לירז פרנקל

 

בעלת ניסיון עשיר בניהול מערכי שירות ומכירה בחברות גדולות. עם השנים פיתחה הבנה עסקית רחבה ומיומנויות תקשורת המאפשרות לה להוביל פרויקטים מורכבים. מתגוררת בקיבוץ געתון עם שתי בנותיה, חובבת מחול מושבעת החיה ונושמת את פעילות הלהקה מזה שנים רבות.במשך עשור הייתה שותפה וניהלה את בית הקפה "קפה בתנועה" שבכפר המחול הבינלאומי, שם הובילה את פעילותו העסקית והקהילתית וזכתה להכיר את פעילות הלהקה מקרוב.

כיום מנהלת לירז את תחום השיווק של הלהקה, בין תפקידיה, ניהול ומכירת הופעות הלהקה בישראל, חיזוק הקשר ויצירת חיבורים  ושיתופי פעולה עם מנהלי תרבות ומוסדות ברחבי הארץ, ניהול המדיה החברתית ואתר הבית של הלהקה, אחריות על עיצוב כל חומרי השיווק של הלהקה, הובלת פרויקטים חינוכיים לחשיפת תרבות המחול ופעילות הלהקה עבור תלמידי בתי הספר ברחבי הארץ ועוד.

לירז מביאה עמה גישה מקצועית ויצירתית, המבוססת על היכרות עם עולם התרבות והקהל הישראלי. בין שאר עיסוקיה, לירז היא גם מטפלת רב תחומית במגע וריפוי דרך תנועה.

 

https://kcdc.co.il/wp-content/uploads/2023/09/newsletter.jpg

הרשמה לניוזלטר

עם הרשמתי אני מאשר.ת קבלת מידע שיווקי/פרסומי מהלהקה. ידוע לי שאוכל להסיר את שמי מרשימת התפוצה בכל עת.

    תמיכה בלהקה

    אנו מזמינים אתכם להיות חלק ממשפחת להקת המחול הקיבוצית, שותפים שלנו לחלום ולהגשמה. עזרו לנו להמשיך וליצור מופעי מחול מעוררי השראה, לעודד ולטפח מצוינות במחול, להופיע ברחבי העולם, לקיים תכניות חינוכיות וקהילתיות מעשירות, ולהמשיך להוביל את עולם המחול לשיאים חדשים. תרומתכם – קטנה כגדולה - נותנת רוח גבית ומחוללת שינוי אמיתי!

    תפריט נגישות